Schrijfster: Joke De Meyer (Boekendorp juli 2019)

In 2017 richtte Joke De Meyer (°1992) haar eigen bedrijfje De Belezenis op, gericht op het aanwakkeren van de liefde voor lezen, schrijven en  jeugdliteratuur. Via haar uitgeverij De Belezenis geeft ze ook haar eigen avonturentrilogie uit: Legende van Esper.

 

Met dit verhaal geeft ze een nieuwe invulling aan de klassieke ridderroman. Het is een onvervalst avonturenverhaal vol spanning, ontroering en humor. Het gaat over vriendschap, opgroeien en je plek zoeken in een wereld vol uitdagingen.

 

De eerste twee delen De Zilvervos en De Manenwolf verschenen in mei 2018 en maart 2019.

Het slotdeel staat gepland voor november 2020.

 

www.belezenis.be

 

www.belezenis.be/uitgeverij/

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *