Schrijfster: Kim Renuka Van Kuyk(Boekendorp juli+augustus 2019)

Schrijfster: Kim Renuka Van Kuyk

(Boekendorp juli+augustus 2019)

 

Shanti is het verhaal van een baby wees olifantje dat geadopteerd wordt door 3 olifanten mama’s in India. Hedendaagse thema’s als afwijzing, je anders voelen, je niet aanvaard voelen, niet gewenst zijn, er niet bij horen, gepest worden, vriendschap tussen mens en dier, diversiteit, racisme, integratie en omgaan met angsten komen aan bod. Het adoptieverhaal van Shanti biedt de mogelijkheid om nog nog meer in contact te komen met de beleving van deze emoties.

Illustrator Elise Vandeputte van ‘La Cabane En Voyage’ tekent de ziel en het hart van Shanti en Raja in de prachtige illustraties.

 

Lees het inspirerende verhaal van hoe dit boek is ontstaan op http://renuka.be

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *